TechFox is een bijzonder automatiseringsbedrijf.

Of het nu gaat om een standaardoplossing of maatwerk, nauwgezet en soepel worden automatisering en communicatietechnieken geïmplementeerd in uw organisatie. U kunt u bij ons terecht voor een diversiteit aan technische zaken, zoals (applicatie-)software, een keur aan hardware, uw netwerk of intra- en internet toepassingen.

De techniek binnen uw bedrijf is echter zelden een doel op zich.

U wilt kunnen terugvallen op een bedrijf met visie, een bedrijf dat in staat is rekening te houden met alle van belang zijnde factoren. En het is juist dit aspect wat wij met onze benaderingswijze voorstaan, hetgeen goed tot uitdrukking komt in de term 'intelligrating'. Deze staat voor het 'intelligent integreren' van onder andere hardware, software, bedrijfsprocessen, human resources en opleidingen, waarbij kwaliteit en een uitstekende support voorop staan.

Uw creatief idee om in te spelen op dat 'gat in de markt' vraagt om een organisatie die als geen ander in staat is dit idee technisch te realiseren. Wanneer u een beroep doet op TechFox, kunt u zich eindelijk blijven concentreren op de kerntaken van uw bedrijf, terwijl wij ons opstellen als een partner waaraan u de verzorging van een volledig automatiseringstraject met een gerust hart kunt overlaten. Hoe nauw u betrokken wilt zijn bij de uitvoering bepaalt u zelf, desgewenst kunt u zelfs kiezen voor een opdracht op turn-key basis. Als toonaangevend leverancier van complete automatiseringsoplossingen zijn we tot veel in staat. Een complete opsomming van onze producten en diensten zou hier te ver voeren, daarvoor kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

DigiFox is een gerenommeerd ICT-bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn ontwikkelaar, producent en leverancier van een scala aan Selector-oplossingen. De 'Selector' is onze verzamelnaam voor allerlei vormen van digitale hulp, bijvoorbeeld bij product selectie.

Gebruikers maken een keuze uit een groot assortiment van informatie en/of producten. Op een heel eenvoudige manier: met een touchscreen. Dit gebeurt ter plaatse (op uw eigen fysieke locatie). Het is een zeer effectieve en eenvoudig te bedienen digitale informatiebron. U kunt deze inzetten als ‘point of sale’ of ‘point of information’. Dé manier om uw bezoekers te informeren of om uw producten onder de aandacht te brengen.

De Selector: uw klantvriendelijke zoekhulp

De Selector is een digitale hulp. Deze hulp biedt uw klanten en bezoekers (maar ook medewerkers) de mogelijkheid te kiezen uit een ‘assortiment’ van informatie. In uw winkel!

Onze Selectoroplossingen zijn:

 • Omzet verhogend
 • Vernieuwend
 • Uniek
 • Kostenbesparend
 • Gebruiksvriendelijk

MediaFox is onderdeel van de Foxi Group. Als klant van MediaFox profiteert u van alle kennis die in de Foxi Group aanwezig is: kennis van automatiseren en programmeren om zodoende de nieuwste communicatietechnieken te kunnen inzetten.

Voor totaaloplossingen en crossmediale concepten bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw vaste aanspreekpunt

Bijvoorbeeld als de professional die uw organisatie ondersteunt bij al uw communicatie- en reclamevragen. Of als partner die uw communicatiemiddelen ontwikkelt en realiseert, zowel grafisch als digitaal.

Elke opdracht die u ons voorlegt is voor ons steeds weer de ultieme uitdaging. Wij bewijzen graag ons vakmanschap. De professionaliteit, creativiteit en kwaliteit waarmee we te werk gaan, ziet u terug in uw eindproduct.

Van concept naar plan en middelen

Goed communiceren met uw markt en doelgroepen vereist slim denkwerk. MediaFox denkt graag ver met u mee:

 • Wat wilt u vertellen? Wat is de kern van uw boodschap?
 • Hoe kunnen we dit vertalen naar een overkoepelend creatief concept (de paraplu waar u vervolgens al uw communicatie-uitingen onder kunt ‘hangen’)?
 • Welke vormgeving en tone of voice (tekst) past daarbij?
 • Welke middelen zijn vervolgens voor u het meest geschikt voor het behalen van uw doelstellingen?
 • Hoe kunt u uw budget zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten?

Branding

Als al uw communicatie-uitingen een eenheid vormen, versterken ze elkaar. Zo maakt u daadwerkelijk een vuist in de markt. MediaFox weet dit als geen ander. We stemmen daarom al uw communicatie-uitingen op elkaar af.

Want alleen dan zijn we samen crossmediaal succesvol.

HealthFox heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van projectmanagement en -validatie bij diverse zorginstellingen. Als u problemen ondervindt met uw huidige (IT)-projecten, kunt u HealthFox inschakelen voor hoogwaardig consultancyadvies om uw (IT)-projecten weer op de rails te krijgen. Onze consultants bieden een objectieve en onafhankelijke kijk op de huidige situatie binnen uw instelling.

HealthFox is binnen de zorg sector nadrukkelijk aanwezig.

Wij dragen onze kennis over aan diverse ziekenhuizen en instellingen.
De term 'intelligrating' staat binnen onze werkprocessen centraal! Het intelligent integreren van oplossingen is een zeer belangrijk deel van onze consultancy.

Bent u op zoek naar echt slimme IT-oplossingen?

Oplossingen die de efficiëntie binnen uw ziekenhuis of zorginstelling daadwerkelijk verhogen? Dan bent u bij HealthFox aan het juiste adres. Wij bieden u passende IT-oplossingen die u gegarandeerd geld opleveren en tijd besparen.
De consultants van HealthFox geven u deskundig advies, IT-ondersteuning op maat. Zodanig dat uw (IT)-projecten (weer) volledig ‘up and running’ zijn.

MegaFox is a multi-platform ERP (Enterprise Resource Planning) software package written for wholesale and retail business in order to gain insight into various business processes, amongst which:

 • Accounting
 • Purchase / Sales
 • Logistics / Transportation
 • Inventory
 • Accounts Payable / Receivable
All components are custom tailored by Foxi to the organization's business processes, involving all relevant aspects of ERP (Enterprise Resource Planning), SCM (Supply Chain Management) and CRM (Customer Relationship Management). MegaFox makes it easy to keep track and to save time.

Total control of your company

Are you fed up not being able to nail down your computerisation? Are you cheesed off with a costly system that seems to need a new and expensive update at the drop of a hat? MegaFox is the solution. Because with MegaFox you have total control over your organisation and we take care of your computerisation. With MegaFox you are absolutely ready to face the future.

This is MegaFox

 • Manageable
 • Cost-saving
 • Intelligent integration
 • Flexible
 • User-friendly
 • Stable system
 • Open source technology