Mensen verbinden

Met DeLori worden mensen verbonden en betrokken bij de (Ouderen)zorg via een digitaal platform. Juist in deze tijd van arbeidsmarktkrapte en een terugloop aan vrijwilligers is het vinden van nieuwe formules van essentieel belang. Veel “nieuwe vrijwilligers” willen zich niet binden aan een jarenlange inzet voor een organisatie maar wel aan beleving of project.

Wat is DeLori?

DeLori is een facilitair, sociaal maatschappelijk platform. Speciaal ontwikkeld voor en in samenspraak met zorgorganisaties. Via DeLori organiseer je makkelijk activiteiten en communiceer je moeiteloos en doelgericht met bewoners, hun familie, medewerkers, vrijwilligers, buurtbewoners en andere betrokkenen.

DeLori is hét platform om beleving te creëren, sociale kringen rondom bewoners en personeel te activeren en betrokkenen de mogelijkheid te bieden om te participeren. Het bevordert het levensgeluk van bewoners en komt het werkplezier van medewerkers ten goede. Het platform versterkt het wij-gevoel, verbindt en zorgt voor meer saamhorigheid.

Naasten hebben via DeLori een middel om betrokken te zijn en zo écht iets te betekenen voor de bewoners.

Doelen voor meer beleving

Samen zorgen voor meer beleving in de zorg. Is je zorginstelling lid van DeLori? Dan kun je makkelijk activiteiten kiezen uit de uitgebreide doelenshop of zelf doelen aanmaken voor activiteiten die je graag wilt organiseren. Met de bewoners op nummer 1 bouw je een hechte digitale gemeenschap op van medewerkers, familie, vrienden, buurtbewoners, vrijwilligers en alle andere betrokkenen. De hele gemeenschap kan de voortgang van het doel volgen, dat is superleuk! Wanneer het doel verwezenlijkt wordt wordt dit gedeeld en vieren we het feestje met elkaar. Dan is de beleving eigenlijk al gestart!

Foxi Group

Alphenseweg 2R

5133 NE RIEL

Menu

Bedrijven

Producten

Contact