I Love My City

Imaginair Realisme

De kunstwerken van I Love my City tonen imaginair realistische landschappen . Dit is een kunstvorm die zich richt op het zo realistisch mogelijk verbeelden van fictie. Het scheidt zich af van surrealisme en magisch realisme aangezien er in de beelden enkel heldere en herkenbare voorstellingen te zien zijn. Als zodanig zijn bijvoorbeeld de klassieke meesters met hun Bijbelse en mythologische voorstellingen, te kwalificeren als imaginair realisten.

Kunstfotografie

De kunstvorm is later opgepakt in de wereld van de fotografie. De werken die op deze manier gemaakt zijn verschillen uiteraard wel iets van geschilderde varianten. Het voornaamste verschil is dat alle afgebeelde elementen werkelijk moeten bestaan om deze vast te kunnen leggen. De beelden kunnen op een specifiek moment georkestreerd en later bewerkt zijn maar ook samengesteld van verschillende beelden.

Onmogelijke beelden

Door deze benaderingswijze wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt en ziet u uw stad op een manier waar u voorheen enkel van kon dromen. De kunstwerken van I Love my City bestaan uit samengestelde beelden die op professionele wijze bewerkt zijn. De collectie bestaat uit skylines, stadsbeelden en uitgelichte gebouwen.

 

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op ilovemycity.nl! 

Foxi Group

Alphenseweg 2R

5133 NE RIEL

Menu

Bedrijven

Producten

Contact