Selector

Uw klantvriendelijke zoekhulp

De Selector is een turn-key oplossing, in te zetten op tal van manieren (via web, standalone, op hardware en ga zo maar door). Het biedt uw klanten en bezoekers (maar ook medewerkers) de mogelijkheid te kiezen uit een ‘assortiment’ van informatie in uw winkel! Op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier via een touchscreen. De gebruiker beantwoordt een paar eenvoudige vragen en krijgt onmiddellijk het beste productadvies.

De Selector werkt als een magneet op uw klanten. En geeft daardoor een boost aan uw verkoopresultaten. Klanten vinden direct wat ze zoeken. En meer!

De Selector helpt uw klanten aan het product van hun wens

Handig voor uw klanten
via de Selector vinden klanten in een handomdraai het product waar ze naar zoeken. Dat is bijzonder handig. Met name als het gaat om een assortiment met tal van soortgelijke producten die op details fundamenteel verschillen. Via een gebruiksvriendelijk keuzemenu maakt de Selector klanten wegwijs in uw assortiment. Hij leidt hen niet alleen naar het gezochte product, maar ook langs tips over aanverwante producten. Daar blijft het niet bij. De Selector geeft informatie over de producten én ook over de vindplaats in het winkelschap.

 Handig voor u

De Selector biedt u een eenvoudige manier om uw assortiment en de productinformatie te beheren. Content van één of meerdere zoekopdrachten invoeren of aanvullen gebeurt in een handomdraai. Dat kunt u online doen bij één of meerdere Apparaten/Clients. U hoeft er dus niet eens voor in de winkel te zijn om updates à la minute door te voeren. Daar waar personeel inspanning moet leveren om het assortiment van buiten te leren vanwege de grootte of complexiteit, biedt de Selector redding. Hij maakt geen fouten, kent alle producten en weet ze precies te liggen. De investering in de Selector betaalt zichzelf in no time terug.

De Selector helpt u aan goede verkoopresultaten

Goed voor de verkoopresultaten
De Selector werkt als een magneet op uw klanten en als een injectiemotor voor uw verkoopresultaten. Klanten vinden direct wat ze zoeken en worden geattendeerd op aanvullende benodigdheden. U bespaart tijd en personeelskosten. En als de Selector even niet wordt gebruikt als zoekhulp, kan hij instructie- en demofilms vertonen. Ook kunt u uw klanten met de Selector op aanbiedingen wijzen.  U kunt u er zelfs voor zorgen dat producten die opgeruimd moeten worden, of om andere redenen voorrang verdienen, de meeste aandacht krijgen. Kortom: de voordelen zijn talrijk, de mogelijkheden eindeloos.

“Ook bij een uitgebreid assortiment wordt het de consument makkelijk gemaakt snel het gewenste product te vinden.”

Foxi Group

Alphenseweg 2R

5133 NE RIEL

Menu

Bedrijven

Producten

Contact